LA GRAN

Aquesta vuitena edició de la Cursa de Muntanya de la Ratafia, la cursa llarga tindrà un recorregut més curt que en edicions anteriors i tindrà un total de 21 km. Pujarem pel camí mil.lenari fins arribar al primer avituallament de Can Patrinxo (km 6,5). Un cop aquí agafem una pista direcció el centre de retir la Fradera. Però a només 800 metres d'on hem deixat l'avituallament, ens endinsem pel "senglar gegant", un tram salvatge i de forta pujada on arribem al Serrat del Corb tot crestejant. Un cop a dalt agafarem el corriol de la Trona que el farem enllaçar amb un nou corriol i amb alguna sorpresa més. L'últim tram de 10km és una combinació de pista forestal i corriols. Un cop arribeu a l'últim avituallament en cursa, a l'ermita de Farners, només us quedaran uns 3km fins l'arribada per una baixada (corriol) força tècnica. 
En resum, un traçat que transcorre pel camí Mil.lenari i que passa pel punt més alt de Santa Coloma de Farners, el Serrat del Corb (820m). El desnivell positiu serà semblant a les edicions anteriors. Trobareu una combinació perfecte del corriol amb la pista forestal. Un circuit on el corredor s'haurà de posar les piles en els trams del camí Mil.lenari on la pujada és contstant i força llarga. Sigueu valents i veniu a tastar aquesta zona salvatge de les Guilleries!

IMG_2199.JPG

DISTÀNCIA:

21 KM

Un recorregut per gent ja iniciada en el mon de les curses de muntanya i que guarda alguna sorpresa d'aquelles que tant ens agraden als bojos d'aquest esport, us assegurem que el dia després pensareu en nosaltres!

DSC_0392.JPG

DESNIVELL:

1100 +

Un bon xup-xup de cames assegurat sense perdre de vista trams que permetran a aquells més ràpids treure la punta de velocitat, ja ho sabeu, NO PAIN, NO GAIN!

CLASSIFICACIONS

D'EDICIONS ANTERIORS