© 2015 Club Olímpic Farners

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CLUB OLÍMPIC FARNERS

Aquesta cursa neix gràcies a l'esforç i les ganes que hi posen un grup de vilantans i vilatanes del poble que l'any 2009 van decidir constituïr el Club d’Atletisme Olímpic Farners.

 

El club agrupa gent que practica atletisme des de fa anys, ja que l’atletisme és un esport que ha estat sempre present al poble, abans a través del Club Olímpic Farners i, posteriorment, quan el club va desaparèixer, a través del Club Lloret La Selva o altres entitats o clubs. A través del nou club pretenem crear un col·lectiu estable i consolidat que permeti millorar la pràctica de l’atletisme al poble.

 

Un exemple d'això és la nostra escola d'atletisme, que també des de els inicis del Club, vol recuperar aquesta important tradició atlètica del nostre poble i oferir als nois i noies una alternativa esportiva que contribueixi al seu desenvolupament físic i personal.


El club està obert a qualsevol persona de qualsevol condició física i edat que vulgui practicar l'atletisme. Contacta amb nosaltres si vols formar-hi part!

UNA PETITA MOSTRA DE QUI SOM....I EL QUE FEM!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now