Serveis al corredor i acompanyants

Els participants a la VII Cursa de la Ratafia,  tindran a la seva disposició els següents serveis:

 

PÀRKING: Tots els corredors podran utilitzar el pàrking situat al costat de l'entrada al parc de Sant Salvador.

GUARDA-ROBA: Dintre de la zona d'arribada, estarà el punt de guarda-roba, on tots els corredors podran deixar la seva roba, que hauran d’introduir en una sola bossa.

DUTXES: Els corredors és podran dutxar al pavelló ELS SAIONERS prop de l'aparcament, vestuaris disponibles després de la cursa.

AVITUALLAMENT EN CURSA I ARRIBADA: A la cursa curta d'11 km hi haurà 2 avituallaments sòlids i líquids i un punt de control al Castell de Farners.A la cursa llarga de 25 km hi haurà 4 avituallaments sòlids i líquids, i dos punts de control que serán al Serrat del Corb i al Castell de Farners, si bé els participants en aquesta distància i al tractar-se d'una cursa de semi-autosuficiència ESTARAN OBLIGATS A PORTAR GOT, BOTELLOLA O BOSSA D'HIDRATACIÓ, atès que només es garantirà que hi hagi gots al punt de control del Castell de Farners i al tractar-se aquesta d'una prova respectuosa amb el medi amnbient i amb l'objectiu de minimitzar l'impacte sobre els paratges pels que passareu.

 

AVITUALLAMENT EN META: Un cop finalitzada la cursa, els corredors/es podran gaudir d' un entrepà de botifarra o embotit i diversa beguda, com pot ser una ratafia o un dels millors recuperadors, la cervesa, tot esperant a que el servei

SENYALITZACIÓ DEL CIRCUIT: El recorregut estarà degudament senyalitzat en la seva totalitat per cinta i cartells.


RESULTATS ON-LINE: Els corredors podran consultar el seu resultat i classificació al moment de creuar la línia de meta.

 

OBSEQUI: Tot participant obtindrà una petaca de Ratafia i una samarreta, conmemorativa d'aquesta edició de la cursa i una bossa amb diferents obsequis proporcionats per les entitats col·laboradores, i es realitzarà un sorteig de diferents productes o serveis cedits pels col·laboradors, al finalitzar. Els números premiats hauran de coincidir amb el dorsal del corredor.

 

 

 

Esperem que gaudiu de la cursa!!